MailDirect.ro
Maildirect
Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Despre noi

Despre noi

Suntem o agentie de publicitate, cu traditie pe piata din Romania, dar si Emiratele Arabe Unite sau Europa, cu experienta in publicitate online, una din companiile dinamice in domeniul email marketingului.

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne recomanda printre primele agentii de publicitate in domeniul online si al email marketingului.

Cu toate ca solutiile pe care le oferim sunt intotdeauna profesionale, am cautat mereu apropierea fata de client numai prin serviciile la cele mai inalte standarde, pastrand in acelasi timp preturi accesibile partenerilor nostrii.

Email marketing

In prezent email marketingul este cel mai puternic instrument de promovare din lume, si cel mai folosit de catre banci, companiile de telefonie, benzinarii si companii care vor sa se promoveze cu costuri minime, dar eficient, sa dezvolte o legatura stransa cu clientii si sa completeze strategia de marketing.

Suntem una din companiile consacrate in domeniul email marketingului pe piata din Romania, oferind solutii potrivite pentru a satisface nevoile oricarui tip de afacere, printre clientii nostrii se numara: Paralela 45, Perfect Tour, DMail, Matar, Vreau Mobila.ro, Noriel, Tzoale.ro si mute alte nume sonore din Romania.

Promoveaza-ti afacerea prin email marketing, nu prin Spam

Email marketingul este folosit pentru a mentine calda relatia cu clientii, astfel incat acestia sunt mereu informati despre oferte, promotii, si nu numai.

Emailul folosit corect, devine o arma puternica impotriva concurentei, o metoda sigura si rapida de a genera venituri imediate, crestrea cash flow-ului, notorietatii si nu numai. Din ce in ce mai multe companii migreaza inspre mediul online, folosind email marketing in centrul strategiei de promovare.