MailDirect.ro
Maildirect
Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Email marketing

Email marketing

Email marketingul este cea mai accesibila forma de publictate la momentul actual, numarandu-se printre cele mai eficiente campanii de promovare, cu efecte imediate, atat in vanzari, pe termen scurt, cat si in dezvoltarea branding-ului, pe termen lung.

Email marketingul este cel mai folosit instrument de marketing incepand de la magazinele online, clinicii medicale, pana la comapanii de telefonie mobila si nu numai.

Statistic vorbind, concurenta dumneavoastra a folosit acest instrument cel putin o data, indiferent de domeniul de activitate in care firma dvs. isi desfasoara activitatea.

 

Promovare imediata

Timpul de livrare pentru un e-mail este instant, comparativ cu timpul de distribuire a reclamelor prin canalele clasice.

Rezultate verificabile imediat

Email-urile sunt usor de urmarit. Practic rezultatele se pot masura imediat dupa pornirea campaniei, verificand informatii precum, numarul de persoane care au citit mailul, care au dat click in mesaj, locul in care au dat click, unde au vrut sa ajunga, cat timp au petrecut pe site, si multe asemena variabile extrem de importante ce nu pot fi obtinute decat prin acest mijloc de promovare.

Costuri reduse

Spre deosebire de campaniile clasice de promovare, Email Marketingul are costuri foarte reduse. O campanie identica de flyere ajunge sa fie de 3 ori mai scumpa si are un raspuns de maxim 2% spre deosebire de email marketing unde rezultatele incep de la 5% pana la 20%.

Eficienta

Eficienta 100%. Cunoasteti o metoda de promovare unde sunteti sigur ca mesajul dumneavoastra ajunge direct la client? Unde puteti decide imediat daca mai platiti ca reclama dvs. sa ajunga la un potential client dezinteresat? Unde puteti contoriza fiecare miscare a clientului in mesajul dvs.? Noi am gasit una singura: email marketing.